Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ Δ.Σ. ΤΗΣ ΓΓΑ‏


ΕΩΣ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΟΜΗΡΙΑ !!!

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009



Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, μετά την έκτακτη Γενική συνέλευση, έλαβε εξουσιοδότηση να διαμορφώσει το διεκδικητικό πλαίσιο σύμφωνα με την ανταλλαγή απόψεων που έγινε στη προαναφερόμενη συνέλευση. Αφού έλαβε υπόψη την ομόθυμη απόφαση των μελών του Συλλόγου για συνέχιση των κινητοποιήσεων για την δικαίωση των αιτημάτων μας:

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗ Γ.Γ.Α.

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ

Α) Προκηρύσσουμε τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009, και ώρα 12:00, με συγκέντρωση στο Υπουργείο Πολιτισμού, και προσυγκέντρωση έξω από το κτήριο της Γ.Γ.Α.. Στην εκδήλωση μας αυτή, καλούμε να παρευρεθούν και όλοι οι συνάδελφοί μας, μόνιμοι και Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Β) Νέα στάση εργασίας με συγκέντρωση σε ημερομηνία που θα σας ενημερώσουμε συνεκτιμώντας τα δεδομένα.

Γ) Συνέχιση της δραστηριοποίησης του Συλλόγου μας προς όλες τις κατευθύνσεις (πολιτικά κόμματα, συνδικαλιστικοί φορείς, Κυβέρνηση κ.λπ.)

Δ) Καλούμε τα Δ.Σ. όλων των Συλλόγων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να εντείνουν μαζί μας την επαγρύπνηση, συνεχίζοντας την μέχρι τώρα συμπαράσταση που μας έχουν δείξει, εντάσσοντας το αίτημά μας στο διεκδικητικό τους πλαίσιο και κινητοποιώντας τα μέλη τους - συναδέλφους μας - στο μέτρο του δυνατού συντονισμένα με τις δικές μας κινητοποιήσεις.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ                            ΣΙΝΕΓΑΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

1 σχόλιο: