Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΗ Γ.Γ.Α. ;;;

Της Χριστοδουλιά Βάσιας

Εχθές 18 Νοεμβρίου 2009 με έκπληξη ενημερώθηκα σχετικά με επίσκεψη που πραγματοποίησε συνάδελφος μας Ι. Δ. Ορισμένου Χρόνου σε γνωστή αστρολόγο, την οποία επισκέπτονται και συμβουλεύονται γνωστοί, τόσο, από τον καλλιτεχνικό όσο, και τον πολιτικό χώρο.
Επειδή η αγωνία παρατείνεται και το τελευταίο διάστημα το χαμόγελο έχει λείψει από τα χείλη μας,
Επειδή κάποιοι μπορεί να πιστεύουν στις μελλοντικές προβλέψεις επαναφέροντας την χαμένη ελπίδα τους, θέλησα να μοιραστώ μαζί σας τις μελλοντικές προβλέψεις της αστρολόγου.

Κατά την αστρολόγο λοιπόν, προκύπτει ότι, ο μήνας που διανύουμε (Νοέμβριος) θα έχει αρκετή ένταση και αγωνία μέχρι να ακούσουμε κάτι χειροπιαστό από πλευράς Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΠΟΤ σχετικά με την ανανέωση της παράτασης – απόσπασής μας στη ΓΓΑ.
Ο επόμενος μήνας που ακολουθεί (Δεκέμβριος) θα είναι ήρεμος και χωρίς εντάσεις, διότι έτσι όπως προδιαγράφεται το μέλλον μας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να προσφέρουμε καθημερινά τις υπηρεσίες μας, αλλά, η παραμονή μας στη ΓΓΑ., θα είναι προσωρινή και για ένα χρόνο τουλάχιστον (2010). Κατά τις προβλέψεις της, πρόσθεσε ότι ο μήνας Ιούνιος του 2010 θα επαναφέρει εκ νέου αγωνία και υπερένταση αλλά θα καταλαγιάσει με το πέρασμα του χρόνου και τον αγώνα που θα κάνουμε για την οριστική επίλυση του αιτήματός μας.

Σημειώνει επίσης ότι δεν προβλέπει στο μακρινό μέλλον να αλλάξουμε εργασιακό χώρο.

ΑΠΟΓΝΩΣΗ…ελπίδα…..ΧΑΜΟΓΕΛΟ…….

ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ……..Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

2 σχόλια:

  1. Παιδιά ελπίζω η αστρολόγος να είναι η Λίτσα Πατέρα γιατί μόνο αυτή ειδικεύεται σε πολιτικές προβλέψεις και πέφτει μέσα...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙ ΠΣΙΤ ...κυρία/κύριε ανώνυμε, μου φαίνεται ότι θα σε εκμεταλλευτούμε για την αξιολογηση των κουτσομπολίστικων αναρτήσεων του blog μας. Για να λες ποια είναι η καταλληλότερη αστρολόγος σχετικά με τις πολιτικές προβλέψεις.....θα γνωρίζεις κατιτίς παραπάνω.....λοιπόν σκέψου και πες μας ...ξερεις που θα μας βρεις!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή