Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Σχόλια 3 συμβασιούχων της ΓΓΑ για τη συνέντευξη τύπου του κ. Μπιτσαξή.


Παρακαλούμε για τη δημοσίευση των παρακάτω απόψεων και ανησυχιών μας σχετικά με τη δήλωση του Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2009, αναφορικά με τους συμβασιούχους μίας ημέρας της ΓΓΑ.

Συνάδελφοι και επισκέπτες του blog μας,
Η αντίστροφη μέτρηση (βλέπε και στην αρχή της σελίδας) πλησιάζει στο τέλος της και η αγωνία μας παρατείνεται αφού μέχρι και σήμερα δεν έχουμε ακούσει κάτι χειροπιαστό από πλευρά πολιτικής ηγεσίας για την επίλυση του προβλήματός μας.
Δε γνωρίζουμε από 1/1/2010 τι μέλει γενέσθαι με εμάς.

ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ!!!

Ο νέος ΓΓΑ ενώ παραδέχτηκε ότι για πολλά χρόνια βρισκόμαστε σε πολιτική ομηρία και έχουμε κάθε δίκαιο να αγωνιζόμαστε για τα αιτήματά μας, δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο τρόπο επίλυσής τους. Αντ' αυτού μίλησε για την γενικότερη ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Μια πολιτική που οδηγεί στην προώθηση ενός πρόχειρου νομοσχεδίου.
Μια πολιτική που ουσιαστικά δεν επιλύει αλλά εντείνει το πρόβλημα της ανεργίας, και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Μια πολιτική που προτίθεται να λήξει δεκάδες συμβάσεις εργασίας ελαστικών μορφών και μιλάει αόριστα για προσλήψεις μέσω διαγωνισμών του ΑΣΕΠ.

Και εμείς σας ρωτούμε κ. Γενικέ:
Αυτή είναι η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που προωθεί η νέα Κυβέρνηση;
Αυτή είναι η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που θα μειώσει την ανεργία;
Αυτή είναι η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που θα λύσει το χρόνιο πρόβλημα των συμβασιούχων;


Η σημερινή Κυβέρνηση στο τελείως πρόσφατο παρελθόν μας στάθηκε στη Βουλή όταν ήταν αξιωματική Αντιπολίτευση, καταθέτωντας σειρά τροπολογίων για την παραμονή μας στη ΓΓΑ.
Για όσους δε θυμούνται ανατρέξτε εδώ

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ


Ευχαριστούμε για το χρόνο σας
Με εκτίμηση
3 Συμβασιούχοι ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ της ΓΓΑ

2 σχόλια:

  1. Το δίκιο ποτέ δεν το δώσαν οι κυβερνήσεις.
    Αυτές τις υποσχέσεις δίναν.
    Και όταν ικανοποιούσαν αιτήματα, αυτό γινόταν οταν - όπως λέει η παροιμία - "αν δε σκούξει το μωρό, δεν του δίνει γάλα η μάνα.
    Σωστές οι επισημάνσεις σας, αλλά δεν πρέπει να εκπλησσόμαστε.
    Είναι προφανές ότι τα κυβερνητικά στελέχη την "γενική κυβερνητική πολιτική" θα εφαρμόζουν (και αυτό οφείλουν).
    Όύτε λοιπόν ψευδαισθήσεις, ούτε απογοήτευση...
    Όσο για τα λόγια συμπάθειας και τις προθέσεις κάποιος φιλόσοφος (ο Μαρξ ? ...φτου κακά) έλεγε ότι ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με αγαθές προθέσεις, αλλά ο δρόμος για τον παράδεισο με αγαθές πράξεις.)
    Γιαυτό οι κυβερνήσεις τη δουλειά τους, κι εμείς οι εργαζόμενοι τη δική μας.
    Τον αγώνα μας...

    Μαζί σας πάντα !
    Αντρέας Μητρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο κ.ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ; ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ... "ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΠΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ" ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή