Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Δελτίο Τύπου Συλλόγου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009, συνάντηση - διάλογος της Γενικής Γραμματέα της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε., Αλέκας Παπαρήγα. Με τους εργαζόμενους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν συμβασιούχοι Ορισμένου Χρόνου (Μίας Ημέρας), μόνιμοι υπάλληλοι και συνάδελφοι με σχέση εργασίας Ι.Δ. Αορίστου Χρόνου
Αντιπροσωπία του Συλλόγου μας (Σύλλογος Υπαλλήλων Ο.Π.Α.Π. Αποσπασμένων στη Γ.Γ.Α.) παρέδωσε σχετικά έγγραφα που περιγράφουν την «Οδύσσεια» που βιώνουμε έως και 9 χρόνια στη Γ.Γ.Α.
Η Γενική Γραμματέας Αλέκα Παπαρήγα, αναφέρθηκε στη σημερινή και χθεσινή συγκυρία γύρω από τις εργασιακές σχέσεις, την ελαστικοποίησή τους, την σκοπιμότητα γι’ αυτήν καθώς επίσης και για άλλα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους όπως ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό, κ.λπ.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου που παρευρέθηκε Β. Χριστοδουλιά, παρουσίασε το πρόβλημα της εργασιακής ανασφάλειας που βιώνουμε οι συμβασιούχοι (Μίας Ημέρας) στη Γ.Γ.Α. καθώς και την μεγάλη πληγή της κοινωνίας μας, με την εφεύρεση όλων των ελαστικών μορφών εργασίας που επιλέχθηκε και υιοθετήθηκε όλα αυτά τα χρόνια από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις δίνοντας την ευκαιρία να ξεμπλέκουν πρόχειρα με κάποιες υποχρεώσεις τους αγνοώντας ότι η ζωή με πρόχειρες και εφήμερες λύσεις γίνεται πρόβλημα χρόνιο!!!
Επακολούθησε διάλογος με τους εργαζόμενους.
Το Κ.Κ.Ε επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι θα σταθεί στο πλευρό μας, όπως και των υπόλοιπων συμβασιούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου