Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Ιστορίες Τρέλας 05

ΠΑΣΟΚ - ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ .....Ο συνάδελφος κ. Λιντζέρης μίλησε για την τροπολογία που καταθέσαμε για το προσωπικό που είναι στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η αξιοπιστία σε θέματα ρυθμίσεων του προσωπικού, σε θέματα δημοσιονομικής διαχείρισης, σε θέματα φορολογικών ρυθμίσεων είναι πρώτη προτεραιότητα για να προχωρήσει αυτή η χώρα μπροστά.


ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

4/2010....Ανέφερε ως παράδειγμα κάποιους υπαλλήλους που προσέλαβε προ επταετίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο ΟΠΑΠ, τους μετέθεσε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και βρίσκονται ακόμη εκεί. "Οι Ολυμπιακοί τελείωσαν, τους λέω. Ναι, αλλά έρχονται οι Μεσογειακοί, μου λένε. Οπως καταλαβαίνετε επικρατεί η απόλυτη τρέλα"...........

4 σχόλια:

  1. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ....... αξιοπιστία....
    Δε θυμόσαστε τι μας είπε ο Γερουλάνος όταν ήρθε για πρώτη φορά στη ΓΓΑ και τον συναντήσαμε; Του είπαμε το θέμα-πρόβλημά μας (καμία σχέση με τη τελευταία του δήλωση φυσικά) και μας είπε ότι είναι δίκαιο το αίτημά μας, ότι πρέπει τελικά να βρεθεί λύση στην ομηρία μας, ότι είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιες συμβάσεις και ότι θα κοιτάξει με τους νομικούς του συμβούλους για το πώς μπορεί να λυθεί το πρόβλημά μας. Αυτό έγινε ένα μήνα μετά τις εκλογές περίπου. Τώρα τον συμβούλεψαν οι νομικοί του να κάνει αυτή τη δήλωση ή ήταν άραγε προσωπική του άποψη;
    Άλλη μια φορά που οι Έλληνες πολιτικοί άλλα λένε στην αρχή και άλλα στην πορεία.
    Αυτή είναι η αξιοπιστία τους;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ,
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,
    ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. osci δεν αναφέρθηκε έτσι οπως το διατύπωσες ....ενημερωτικό δελτίο τύπου είχαμε αναρτήσει στο blog μας τότε....(μπορεί ο καθένας ν' ανατρέξει για να το διαβάσει).
    Οι απαντήσεις του ήταν περισσοτερο διπλωματικές και μιλούσε για γέφυρες εως το 2013. Θυμάμαι οτι αμέσως μετα προσπαθήσαμε ν' αναλύσουμε τις δηλώσεις του και εσύ δεν ήσουν ευχαριστημένος.
    Η μόνη σίγουρη απάντηση ήταν αυτή στη Βουλή....για μία τελευταία φορα....εως το 2010.Περιμένουμε λοιπόν να την δούμε.....χωρίς αυτό να σημαίνει οτι μας ικανοποιεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αναφερόμουν στις απαντήσεις που μας έδινε τότε, αλλά στο ότι πράγματι είναι ολοφάνερη η αδικία και ότι πρέπει τελικά να βρεθεί δίκαιη λύση στο πρόβλημά μας.

    Άρα και ενήμερος ήταν και συμφωνούσε τότε μαζί μας για εύρεση λύσης. Απλά τελικά οι απόψεις του ως δια μαγείας άλλαξαν!!???!!!?????????

    Γι' αυτό μιλούσα για την αξιοπιστία που τελικά δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή