Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Ιστορίες Τρέλας 01

ΠΑΣΟΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
12/2009 ...υπάρχουν προβλήματα, με κατηγορίες ανθρώπων όπως οι νέοι που ήταν αποσπασμένοι στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ελπίζω, κύριε Υπουργέ, πως θα βρείτε με τον Υπουργό Πολιτισμού ένα modus Vivendi γι’ αυτό το θέμα, για το οποίο πράγματι είχαμε στο παρελθόν επιμείνει. Διότι από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων αυτοί οι άνθρωποι είναι εκεί και προσφέρουν έργο. Κάτι πρέπει να γίνει.



ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ
4/2010....Ανέφερε ως παράδειγμα κάποιους υπαλλήλους που προσέλαβε προ επταετίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο ΟΠΑΠ, τους μετέθεσε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και βρίσκονται ακόμη εκεί. "Οι Ολυμπιακοί τελείωσαν, τους λέω. Ναι, αλλά έρχονται οι Μεσογειακοί, μου λένε. Οπως καταλαβαίνετε επικρατεί η απόλυτη τρέλα"...........

2 σχόλια:

  1. Οπως καταλαβαίνετε επικρατεί η... απόλυτη τρέλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ρε παιδια !
    Καμμιά τρέλλα...!
    Συμπαθέστατος (το εννοώ) αλλά δεν είναι καθόλου, μα καθόλου μπερδεμένος ο κ. Γερουλάνος.
    Την κυβερνητική πολιτική στη ΓΓΑ εξειδικεύει ο άνθρωπος , που για την κατηγορία των ελαστικά ή μερικά απασχολούμενων είναι σαφέστατη. Και τώρα μετά και το ΔΝΤ (και τη νέα οικονομική δικτατορία) θα γίνει ακόμα πιο σκληρή.
    Πολιτική, που ειρήσθω εν παρόδω, δεν ήταν αυτή για την οποία εξελέγη από το λαό η παρούσα κυβέρνηση.
    Κάποιος όμως πρέπει να γνωρίσει στον κ. Υπουργό ότι όλοι στη ΓΓΑ, από το 1979 μέχρι και το 2005 επ αφορμή κάποιων αγώνων, κάποιων αθλητικών διοργανώσεων ή της κατασκευής κάποιων έργων προσλαμβάνοντο...
    Και αυτό δεν εμπόδιζε, παρά το τελείωμα των αγώνων να μονιμοποιούνται ή να γίνονται ΙΔΑΧ οι συμβάσεις τους. Γιατί στο μεταξύ αυξάνοντο οι ανάγκες. Εκτός κι αν κάποιος ισχυριστεί ότι ξεμπερδέψαμε με τον αθλητισμό και δεν υπάρχουν άλλες δουλιές να γίνουν.
    Για τους Ολυμπιακούς αγώνες είχαν προσληφθεί και οι 252 και (ορθώς) πριν το 2004 μετετράπησαν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου.
    Το ίδιο ίσως και οι 170...
    Το ίδιο κι εμείς οι παλιότεροι επ΄αφορμή αγώνων, εργων και διοργανώσεων προσλαμβανόμαστε...
    Αυτά για να "προσέχουν" πως ενημερώνουν κάποιοι τον κ. Υπουργό, ώστε να χρησιμοποιεί άλλα επιχειρήματα.
    Ή να λέει την πραγματικότητα...
    Δηλαδή : Ρε παιδιά δεν μπορεί να προχωρήσει το αίτημά σας γιατί "σκονταφτει" στην κυβαρνητική πολιτική, (αλλά όχι στις προεκλογικές εξαγγελίες).

    ΑΝΤΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή