Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Δελτίο ενημέρωσης

1) Πραγματοποιήθηκε εχθές, Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010, συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με την Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθήνας(Ε.Κ.Α.), Σαλουφάκου Σταυρούλα.

Στη συνάντηση, τα μέλη του Δ.Σ. παρέδωσαν στην Πρόεδρο, φάκελο που περιγράφει αναλυτικά την οδύσσεια του εργασιακού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι αποσπασμένοι συμβασιούχοι (μέλη μας) ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ από τον ΟΠΑΠ στη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Η Πρόεδρος του Ε.Κ.Α., μας διαβεβαίωσε ότι θα ενημερώσει την Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου για τα αιτήματά μας, προκειμένου να προβούν σε ενέργειες υποστήριξης προς τα συναρμόδια Υπουργεία.

2) Με αφορμή την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Μαρτίου 2010, ζητήσαμε από την Πρόεδρο, την εγγραφή του Σωματείου μας στη μεγαλύτερη δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση της χώρας (Ε.Κ.Α.), η οποία ανήκει στη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος. Η Πρόεδρος, μας ενημέρωσε για τα σχετικά έγγραφα - δικαιολογητικά που απαιτούνται και που πρέπει να συνυποβάλουμε ως Σωματείο για την εγγραφή μας στο Ε.Κ.Α..

Διαβάστε εδώ το καταστατικό του Ε.Κ.Α.

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους, θα αποκτήσουμε και εμείς ένα δυνατό συμπαραστάτη στους αγώνες μας. Καιρός ήταν. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή