Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Διακήρυξη Απεργίας 20/5/2010 από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ


4 σχόλια:

  1. Λέρες Εργατοπατέρες ΜΕΤΡΟ-ΕΘΕΛ.

    Αύριο Πέμπτη 20-05-2010, ημέρα γενικής απεργίας, την ώρα που θυσιάζονται μια για πάντα ασφαλιστικό σύστημα, συντάξεις και μισθοί, την ώρα που απαιτείται η μέγιστη συμμετοχή του κόσμου στις πορείες, τα κομματόσκυλα της ηγεσίας των συνδικαλιστικών οργάνων του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ - Αστικών λεοφωρείων αποφάσησαν να ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ την μεγάλη διαδήλωση εμποδίζοντας τον κόσμο να κατέβει στους δρόμους. Προφανώς τα αφεντικά τους (πολιτική εξουσία) γνωρίζουν καλά ότι αν αύριο λειτουργήσουν ΜΕΤΡΟ και Λεωφορεία ο κόσμος θα ξεπεράσει τις 400.000 και έτσι αποφάσησαν να επιστρατεύσουν τους εργατοπατέρες-τσιράκια τους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προκειμένου να μην μπορεί ο κόσμος να κατέβει στην πορεία. Γιαυτό όλοι οι μισθωτοί, όλοι οι συνταξιούχοι, όλοι οι άνεργοι, θα είμαστε με κάθε τρόπο ΕΚΕΙ σε πείσμα των μεθοδεύσεων τους. ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ για την ξεφτιλισμένη συνδικαλιστική ηγεσία του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και της ΕΘΕΛ. Συνάδελφοι, ξεφτιλείστε τους όπου τους βρείτε. Πουλημένα κομματόσκυλα. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

    Dark74

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι είναι πολυ περίεργος ο ρόλος τους, όπως άλλωστε και Ο ρόλος μερικών συνδικαλιστών στον χώρο της Γ.Γ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό μάλιστα.!!! Είναι μια πρόοδος!! Αρχίζει και καταλαβαίνει ο κόσμος και μπαίνει στην ουσία! Αυτό είναι ελπιδοφόρο!!! Στην Ελλάδα θα γίνει η επανάσταση του γιαουρτιού και της γιούχας, όχι της κατσαρόλας..! Γιούχα και γιαούρτια παιδιά όπου τους βρίσκετε..!! Σε όλα τα επίπεδα!!!! Και ξεκινήστε από τους «συνδικαλιστές»!! Αυτούς που εκφράζουν τη γραμμή του Κόμματος.., όποιου Κόμματος..δεν έχει σημασία!!!
    Όπου τους βρίσκετε γιαούρτια και γιούχα από τους πιο μικρούς μέχρι τους πιο μεγάλους!
    Για ένα και μόνο λόγο!! Σας λένε ψέματα! Εσκεμμένα!! Παίρνουν γραμμή από το Κόμμα και σας κοροϊδεύουν!!! Φερέφωνα είναι!! Εκφραστές επικοινωνίας..!!
    Σας λένε..: Αγωνιστείτε για τους μισθούς και τις συντάξεις..! Φούμαρα!
    Δε σας λένε ότι αυτά τελείωσαν..Τα χάσαμε… καλώς η κακώς δεν έχει σημασία. Τα χάσαμε εξαιτίας τους..ούτε αυτό το λεν!
    Παπαγαλάκια. Με μισθό βέβαια!
    Δε θα πάθουν τίποτα αυτοί… .Όπως λέει και ο παμμέγιστος Τζίμης..(Πανούσης για τους μη μυημένους)..¨Αν καταφέρει και μπει στο Κόμμα θα ναι και πρώτη και ας είναι σε κόμμα το Κόμμα μοιράζει κρατικό οξυγόνο 3 μήνες το χρόνο στα μέλη του μόνο..¨
    Κανένας δε σας λέει για τον τελικό στόχο… Παγκοσμιοποίηση!! You Know Παγκοσμιοποίηση??? Όργουελ??? 1984??? Τίποτα?? Κανένας???
    Ποιος θα ήταν ο στόχος μια ς κινητοποίησης σήμερα??? Οι μισθοί και οι συντάξεις ?? Όχι..Ανατροπή της Κυβέρνησης..!! Μούγκα στη στρούγκα οι ¨αγωνιστές¨. Αυτό έχει σημασία.. Η Κυβέρνηση παίρνει τα μέτρα.! Εναντίον των μέτρων..όχι σε αυτό που έρχεται..!
    Απεργίες και πορείες της πλάκας. Προς θεού..δεν είμαι εναντίον των ανθρώπων που αντιστέκονται είμαι εναντίον αυτών που τους κάνουν να αντιστέκονται σε λάθος κατεύθυνση. Εσκεμμένα βέβαια.. συνειδητά..επί πληρωμής! Έτσι και αλλιώς ο περιούσιος λαός έχει χρήματα και δόξα το θεώ στην Ελλάδα διαχρονικά βρίσκονται καλοθελητές, υπηρέτες, δοσίλογοι, πατριώτες, υπερασπιστές, να πάρουν αυτά τα χρήματα.
    Αγορές..: Μεγάλο κεφάλαιο… Τι είναι βρε παιδιά αυτές οι αγορές… ??? θα το πω λίγο «εθνικιστικά» λαϊκά..Εβραίοι τραπεζίτες. Τυχαία ανήκουν όλοι σε μια μια συγκεκριμένη φυλή και θρησκευτική κοινότητα. Τυχαία την Ελλάδα την κυβερνούν από τη μεταπολίτευση και μετά εβραίο-τούρκοι! Τζιζζζζζζζζζζζζζζζζ ……………… όχι όχι δεν είμαι αντισημίτης ..προς θεού ΓΙΑΧΒΕ…
    Τίποτα το κίνημα για όλα αυτά….. φωνάξτε για τι σύνταξη…..!!! Το πιάσαμε το παραμυθάκι?? Όλοι οκ?? Διαφωνεί κανείς???
    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ!!
    ΕΕΕΕ Τώρα δε μπορώ θα το πω..ίσως είναι και προσωπικά… τι κάνει ο Έλληνας απέναντι σε όλα αυτά???? Ακούει το Λαζόπουλο(που κατά τη Βάσια παράγει πολιτική, εκεί φτάσαμε να θεωρούμε ότι ο Λάκης (κότερο-ναρκωτικά-αδελφές-και άλλα ζώα..) κάνει πολιτική και ……..μαζεύει αποδείξεις………!!! Αυτά κάνει ο πολίτης. Συγχαρητήρια σε όλους μας!!!
    ΚΑΙ για όποιον θέλει πραγματικά να καταλάβει τι σημαίνει πολιτική ανάλυση…. ας κάνει τον κόπο..37 λεπτά είναι…..

    http://www.greektube.org/content/view/109973/2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω ειμαι παλι..που εγραψα το προηγουμενο. εχω ξαναγραψει εδω..Μαλλον δε θα ξαναγραψω ποτε. Οπως ειπε και ο κυβερνητικος εκπροσωπος θα τα πουμε....Jmorrison. Εγω φοβηθηκα..!! Πεταλωθηκοκαρατζαφεριστικα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή