Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                 Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2011
ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1976
Δ/νση : Κηφισίας 7, 3ος όροφος, 11523 Αθήνα
Τηλέφωνα : 2131316381, 210 6472001
Fax : 210 6472002
e-mail : psy@gga.gov.gr
                                                                ΠΡΟΣ : Όλους τους εργαζόμενους της ΓΓΑ
                                                                ΚΟΙΝ. : Σύλλογο ορισμένου χρόνου
                                                                             αποσπασμένων από τον ΟΠΑΠ στη ΓΓΑ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ  ΤΟΝ  ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ  ΜΑΣ  ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ  ΧΡΟΝΟΥ
ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

     Σας είναι γνωστό, ότι οι συνάδελφοί μας ορισμένου χρόνου, με τους οποίους εργαζόμαστε δίπλα-δίπλα 6-10 χρόνια, έχουν αναγκαστεί να προσφύγουν και στη δικαιοσύνη, προκειμένου να διασφαλίσουν το δικαίωμά τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά.
     Καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στους ίδιους  υπηρεσιακούς  τομείς που απασχολούμαστε και οι μόνιμοι και οι αορίστου χρόνου υπάλληλοι.
     Τόσα χρόνια βιώνουν την ανασφάλεια και την αγωνία για το εργασιακό τους μέλλον, με την απαράδεκτη σύμβαση μιας ημέρας, βρισκόμενοι σε μια διαρκή ομηρία, από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.
     Σήμερα, ένα βήμα πριν την οριστική απόλυση, αναγκάζονται να καταθέσουν αγωγή στα Δικαστήρια, για να διεκδικήσουν  το δίκιο, που τους στερεί η Πολιτεία.
     Ήδη η απόσπασή  τους στην ΓΓΑ, έχει λήξει από τις 31.12.2010.
     Στις 29 Δεκεμβρίου, κατά την εκδίκαση των προσωρινών μέτρων, πήραν ένα «φιλί της ζωής», με την εντολή να παραμείνουν στην Υπηρεσία μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, που θα γίνει την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εκφράζοντας τα αισθήματα και τις απόψεις όλων των εργαζομένων στην ΓΓΑ εξακολουθούμε να είμαστε στο πλευρό τους και σ΄ αυτή την κρίσιμη μάχη.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, να εκφράσουν με οποιοδήποτε τρόπο τη συμπαράστασή τους. Να τους δείξουμε ότι είμαστε κοντά τους, ότι είμαστε δίπλα τους. Να θυμηθούμε  την εποχή που κι εμείς  βρισκόμαστε στη θέση τους.
     Ο Σύλλογός μας, θα συνεχίσει έμπρακτα και με κάθε μορφή να δηλώνει το δικό του «παρών».
     Πέρα από την πορεία εκδίκασης της αγωγής τους, θα αναλάβουμε παράλληλες πρωτοβουλίες προς την πολιτική ηγεσία, προκειμένου σε πρώτη φάση να ανανεωθεί εκ νέου η παραμονή τους στη ΓΓΑ. Τους θεωρούμε απαραίτητους για τη λειτουργία της Υπηρεσίας, ιδιαίτερα σήμερα, που ένα σημαντικό κομμάτι των εργαζομένων μεταφέρεται στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
     Την ημέρα της Δίκης να είμαστε δίπλα τους στα Δικαστήρια. Θα σας ενημερώσουμε για τα μέτρα που θα πάρουμε ώστε να διευκολυνθεί η παρουσία όλων σας εκεί.

Για το  Διοικητικό Συμβούλιο

     Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Ιωάννης  Αθαν.  Δέτσης                                                                  Παναγιώτης  Γρίλλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου