Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΡΑ Ο "Κ"


Έχει επισυνάψει την υπηρεσιακή ΚΑΡΤΑ προσέλευσης - αποχώρησης της συναδέλφου μας, συμβασιούχου ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ, χωρίς να του χορηγηθεί από την Διεύθυνση Διοικητικού - Τμήμα Διοίκησης Προσωπικού.

9 σχόλια:

  1. Κάνει πολύ μοναξιά η νομίζω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε δε πάμε καλά.
    Πόση υπομονή να κάνουμε;

    Όλα αυτά για μία θέση.... "Αναμένοντας άμεσα..... την τοποθέτησή μου, ως Διευθυντή, στη Διεύθυνση Άθλησης για Όλους ή σε άλλη Διεύθυνση...". Διευθυντής να γίνω κι ας είναι όπου να 'ναι.

    Ή για χρήματα.... "Αποζημίωση 40.000 ευρώ, επιφυλασσόμενος να ζητήσει περαιτέρω αποζημίωση 300.000 ευρώ"

    Λέτε να είναι δίκαιο το αίτημά του; Παράνομα τον υποβίβασαν; Θα φανεί στην πορεία αυτό. Το βέβαιο είναι ότι βάλλει ενάντια σε υπάλληλο του συλλόγου μας (αυτή η υπάλληλος πρέπει να ευθύνεται για την τραγωδία που περνάει ο Κ) και ότι παρανόμως ο ίδιος δημοσιοποίησε αντίγραφο της κάρτας της υπαλλήλου (αυτή είναι η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ του αγωνιστή Κ, του λάτρη της τυπικότητας και της νομιμότητας)

    Αλλά καταλαβαίνω... είναι περίοδος κρίσης, έκοψαν επιδόματα.... τα λεφτά δε φτάνουν... σα Διευθυντής κάτι θα γίνεται μάλλον. Και τι έγινε αν επιτίθεται σε υπάλληλους που είναι απλήρωτοι ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ, αφού όπως λέει στους διαδρόμους σε άλλους υπαλλήλους μόνιμους και ΙΔΑΧ "τι σας μέλλει για τους 70 αφού στο τέλος του χρόνου θα απολυθούν". Τον τίτλο του συνάδελφου τον έχει χάσει από καιρό ο Κ, τώρα παλεύει να μας αποδείξει και ότι και η λέξη συνάνθρωπος πρέπει να εξεταστεί.

    Μα γιατί άραγε βάλλει ενάντια στη συνάδελφό μου; Είναι τόσο παράνομη αυτή η κυρία;;;; Είμαι παράνομος κι εγώ και όλος ο σύλλογός μας;;;;; Μιλάμε φυσικά για την "παρανομία" που ζούμε κάθε έτος για τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον και δουλεύουμε ανασφάλιστοι και αμισθοί. Και καθόμαστε και στηρίζουμε την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας καλύπτοντας τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες της. Τώρα όμως τη θυμηθήκαμε!!! Και τη μεταφράσαμε και αλλιώς. Ε, βέβαια.

    Μα γιατί άραγε βάλλει ενάντια στη συνάδελφό μου; Έψαχνε για σανίδα σωτηρίας αλλά δεν του βγήκε; Πίστευε ότι ο Σύλλογος θα πάρει θέση για να πιέσει τον κ Μ (από που κι ως που) για να αποσύρει τη μήνυσή του; Πίστευε ότι ούτως ή άλλως θα μας πετάξουν στο δρόμο και άρα είμαστε εύκολη "λεία" για να μας χρησιμοποιήσει;

    Μα πείτε μου είναι άνθρωπος αυτός; Και θέλει μάλιστα να διαλαλεί ότι έχει και αξίες;;;;;;

    Ακόμα και τα ζώα σε αγέλη έχουν μεγαλύτερη τσίπα. Ο στόχος των νέων ζώων είναι να νικήσουν τον αρχηγό για να γίνουν αυτοί οι αρχηγοί της αγέλης και όχι να χτυπούν τα πιο μικρά και αβοήθητα ζώα προκαλώντας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αυτός που είναι αρχηγός της αγέλης έχει το σεβασμό των άλλων γιατί είναι ο πιο δυνατός και όχι ο πιο πονηρός. Αλλά.... ζώα είναι αυτά.... που να ξέρουν!!!! Ευτυχώς για μας τους νέους που έχουμε άλλα παραδείγματα!!!!!!

    Την προηγούμενη φορά που χρειάστηκε να ξαναασχοληθούμε με τον Κ, και αφου μίλησα και τηλεφωνικά μαζί του (με πήρε ο ίδιος για να μου εξηγήσει γιατί γινόντουσαν όλα αυτα!!!!! .... και εννοείτε ότι σοβαρή πρόταση δεν άκουσα για το λόγο που κινήθηκε εναντίων ατόμων και άρα και εναντίον του συνόλου του Συλλόγου μας) του ζήτησα να γράψει κάτι στο blog μας για να διευκρινήσει τις "αγνές" του προθέσεις και να πάψουν να τον κοιτούν με μισό μάτι. Εξ αρχής το αρνήθηκε. Γιατί; Δεν αξίζαμε μάλλον μιαν εξήγηση.

    Ο καιρός πέρασε αλλά οι καταστάσεις δεν άλλαξαν τελικά. Και να που και πάλι θα ασχοληθούμε με τον Κ (λες και δεν έχουμε άλλα προβλήματα για να ασχοληθούμε αυτές τις μέρες). Και οι συνάδελφοι όλο και πιο πολύ θα τον κοιτούν στραβωμένα και πιθανώς να τον χλευάζουν κίολας.

    Σα συνάδελφος εγώ όμως θα του ξαναδώσω τη δυνατότητα να μας εξηγήσει, ...μήπως και παρανοήσαμε τελικά με τα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Από εμένα θα έχει σίγουρα τη ΒΟΗΘΕΙΑ, αν δε μπορεί, να γράψει ένα σχόλιο και να μας εξηγήσει. ΚΑι αν δε με βρεί γι' αυτό το λόγο είμαι σίγουρος ότι πολλοί συνάδελφοί μου θα είναι προθυμοι να τον βοηθήσουν. (Ναι, για να μη ξεχνιόμαστε, στη ΓΓΑ υπάρχουν πάρα πολλοί συνάδελφοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 70*2=140 ΦΑΣΚΕΛΑ

    70*2=140 ΚΛΩΤΣΙΕΣ

    Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑΑΑΑΑΑ !!!!
    ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ,
    ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΑ, ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ"......
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ο "ΚΑΠΟΙΟΣ".....
    ΒΙΚΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...Ή για χρήματα.... "Αποζημίωση 40.000 ευρώ, επιφυλασσόμενος να ζητήσει περαιτέρω αποζημίωση 300.000 ευρώ"...
    Συμπληρώνοντας τον φίλο και συνάδελφο Osci παραθέτω τους στίχους του λαϊκού άσματος

    "Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    μα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    και δε θα ξέρεις που χρωστάς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ να έχεις το νου σου γιατί δεν είμαστε όλοι πρόβατα να τρώμε κουτόχορτο.... έχουμε και σκύλους στο κοπάδι και είναι και άγριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ Ο <>.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα μαντρια χρειαζονται και μαντροσκυλα...τσοπανοσκυλα....αγρια...ετσι πρεπει..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλουν να πουν οι παραπάνω ανώνυμοι σχετικά με τα σκυλιά και τα μαντριά-πρόβατα.
    Το σίγουρο πάντως για να το καταλάβουν όλοι κιόλας είναι ότι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ στο σύλλογο αυτή την περίοδο, για να φέρω και το ζωικό βασίλειο πάλι στην επικαιρότητα, τείνουν προς τα λυσσασμένα σκυλιά με τόσα προβλήματα οικονομικά και μη που έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες.
    Αυτά για να ξέρετε τελικά και αν είμασταν ζώα τι ζώα θα είμασταν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή