Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Σε Λοβέρδο, Αηδόνη ο αθλητισμός

Στο Υπουργείο Υγείας διατροφής και άθλησης καταλήγει τελικά ο τομέας του Αθλητισμού

Το τελευταίο διάστημα πηγαινοερχόταν μεταξύ υπουργείου πολιτιασμού και υπουργείου Υγείας.

Ετσι, ο Ανδρέας Λοβέρδος μαζί με τον Χρήστο Αηδόνη αναλαμβάνουν τις τύχες του αθλητισμού με πλήρεις αρμοδιότητες οι οποίες πολύ σύντομα θα πάρουν και επίσημη μορφή

Μάλιστα στο υπουργείο Υγείας θα ανήκουν τόσο ο ΟΠΑΠ όσο και ο ΟΔΙΕ αφού κάμφθηκαν από το Μαξίμου και οι τελευταίες αντιρρήσεις του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου που ήθελε υπο τον έλεγχό του τον Οργανισμό.

Να υπενθυμίσουμε οτι 7 Σεπτεμβρίου που ο Γιώργος Παπανδρέου προχώρησε σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης ο Ελληνικός αθλητισμός ουσιαστικά είχει μείνει μετέωρος και άλλαζε υπουργέια σε ένα άνευ προηγουμένου θέατρο του παραλόγου.

Αρχικά, ο νέος υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και ο επίσης νέος υφυπουργός Χρήστος Αηδόνη πήγαν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κι έκαναν τις πρώτες δηλώσεις τους ως Αθλητική ηγεσία , ενω στην συνέχεια τους είδαμε να συγχαίρουν και να υποδέχονται αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια. Κατόπιν ενημερωθήκαμε ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος μένει στα του Υγείας και ο Χρήστος Αηδόνης θα πάρει υπό την ευθύνη του ΑΜΕΑ και Μαζικό Αθλητισμό ενώ το καθαρά «αγωνιστικό» κομμάτι του Αθλητισμού παρέμενε στο Υπουργείο Πολιτισμού υπό τον Παύλο Γερουλάνο και τον Γιώργο Νικητιάδη.

Ολα άλλαξαν για μια ακόμη φορά, με τους Λομβέρδο και Αηδόνη να αναλαμβάνουν τις τύχες του αθλητισμού και άμεσα θα ανακοινωθούν οι τελικές αρμοδιότητες.

Πηγή: woop!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου