Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Ανακοίνωση Συλλόγου

23 Οκτώβρη 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Το θέμα της τακτοποίησης της εργασιακής μας σχέσης και των αγώνων μας σας είναι γνωστό.

Ό,τι έγινε - και συγκεκριμένα οι παρατάσεις των αποσπάσεων που μας έχουν δοθεί, και μας έχουν δώσει το δικαίωμα να παραμένουμε στην Υπηρεσία και να διεκδικούμε την οριστική εργασιακή μας τακτοποίηση - οφείλεται αναμφίβολα και στη δική σας συμπαράσταση που μας έδωσε κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας και τον αγώνα μας.



Για μια ακόμα φορά, δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι εκτιμάμε την έμπρακτη αλληλεγγύη και συμπαράσταση που εκδηλώθηκε τόσο από τους οργανωμένους συνδικαλιστικούς φορείς όσο και από όλους εσάς, ανεξάρτητα από εργασιακή σας σχέση, τη θέση σας στη διοικητική ιεραρχία, ανεξάρτητα από τις πολιτικές σας προτιμήσεις…

Δεν σταματήσαμε ούτε στιγμή την δραστηριοποίησή μας. Υπήρξε μονάχα η απαραίτητη και αναγκαστική αναστολή της επικοινωνίας μας με το κοινοβούλιο, λόγω της συνταγματικής διακοπής των εργασιών της Βουλής, εξ αιτίας των βουλευτικών εκλογών.

Σήμερα, και μετά την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης, είμαστε στη διαδικασία της ενημέρωσης της νέας πολιτικής ηγεσίας και της προβολής του αιτήματός μας.

Παράλληλα, θεωρούμε εκ των «ων ουκ άνευ», στην προοπτική της οριστικής εργασιακής μας τακτοποίησης (σύμβαση αορίστου χρόνου), που πρέπει επιτέλους να γίνει άμεσα, να μη βρεθούμε – μετά την 1η Ιανουαρίου του 2010 - ούτε μια μέρα εκτός δουλειάς, χωρίς πληρωμή, χωρίς ασφάλιση.

Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της 21.10.2009 εγκρίθηκε, το ενημερωτικό – διεκδικητικό υπόμνημα προς την πολιτική ηγεσία, στο οποίο μεταξύ των άλλων τονίζουμε ότι :

Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα να μετατραπούν οι προεκλογικές υποσχέσεις σε μετεκλογικές πράξεις.
Να μετατραπεί η εργασιακή μας σχέση, σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Μέχρι να θεσμοθετηθεί η ανωτέρω μετατροπή, που πρέπει άμεσα να ξεκινήσει, να δοθεί ταυτόχρονη παράταση της απόσπασης μας στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με αιτία την διενέργεια των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, που σας προαναφέραμε και που έχει αναλάβει η χώρα μας μέχρι 31.12.2013.
….και τούτο προκειμένου να μην επαναληφθούν προβλήματα που ανέκυψαν στο παρελθόν (π.χ. καθυστέρηση μισθοδοσίας για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ή ανασφάλιστη εργασία για δύο συνεχή έτη).


Αγαπητοί Συνάδελφοι

Σας θέλουμε δίπλα μας στον αγώνα και στην αγωνία μας.

Μετράμε τους φίλους μας.

Μετράμε τα κόμματα και την κυβέρνηση με βάση τη συνέπεια και τη συνέχεια μεταξύ προεκλογικών υποσχέσεων και μετεκλογικών πράξεων.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΙΝΕΓΑΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου