Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Κρατάει και πρακτικά [ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ]


Πολύ καλές είναι οι εντυπώσεις που έχει αφήσει ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Π. Μπιτσαξής και στους εντός του κτιρίου της Κηφισίας 7, αλλά και στους φορείς που τον επισκέπτονται. Κάποιοι από τους «επισκέπτες» λένε ότι πρώτη φορά είδαν γενικό γραμματέα να κρατάει τα «πρακτικά» των συνομιλιών σε λάπτοπ και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να είναι ενημερωμένος για τα προς συζήτηση θέματα. Οι εργαζόμενοι στη ΓΓΑ περιγράφουν ένα περιστατικό συμβασιούχου υπαλλήλου που του ζήτησε υπό τον φόβο της διακοπής της σύμβασης για… κομματικούς λόγους να παραμείνει στη θέση του χωρίς να πληρώνεται, αλλά πήρε την απάντηση ότι θα παραμείνει και θα πληρώνεται κανονικά. Οπως κανονικά παραμένουν στις θέσεις τους τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αφού η εντολή που δόθηκε είναι να συνεχίσουν να εργάζονται. Μπλου.

Πηγή: kathimerini.gr

6 σχόλια:

  1. ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ!!!!!

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ και αν κάποιος το προσπαθήσει είναι ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ αλλά και χαμένος από πρώτο χέρι!!!!!

    Ποιος υπάλληλος σήμερα, θα μπορούσε να σκεφτεί ότι αν απολυθούν οι υπόλοιποι συνάδελφοι του, αυτός για καθαρά κομματικούς λόγους θα συνέχιζε να προσφέρει τις υπηρεσίες του και μάλιστα χωρίς μισθό στη καρδιά του στενού δημόσιου τομέα (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) ?

    ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???????????????????

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗ ΓΓΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……………..ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ._

    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα μας κάνουν!!!!!!!
    Χαχαχα.
    Εδώ παλεύουμε για μόνιμη και σταθερή εργασία και κάποιος -αν ισχύει αυτό- ζητάει να δουλεύει άμισθος και μάλιστα τη συζήτηση την έκανε λόγω κομματικού φόβου!!!!!!

    Χαχαχα, για να σοβαρευτούμε.
    Ένας ένας δε πρόκειται να αποκατασταθεί κανένας.
    Δεν υπάρχει τέτοια ελπίδα και νομίζω ότι ΟΛΟΙ μας το καταλαβαίνουμε.

    Γι' αυτό και ομαδικά πρέπει να συνεχίσουμε τους αγώνες μας και να παλέψουμε για το στόχο μας: ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

    Σημείωση: Καταλαβαίνω την αγωνία που περνάμε όλοι μας, αλλά είναι απαράδεκτο να πηγαίνει κάποιος από εμάς και να ζητάει να δουλεύει άμισθος. Άμισθος;;;;;; χαχαχαχαχα. Και πάλι δε μπορώ να σοβαρευτώ. Ελπίζω να είναι μόνο μία φήμη όλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θέλω να πιστέψω το παραπάνω συμβάν. Αν και όλοι έχουμε κουραστεί από την εργασιακή ανασφάλεια και αβεβαιότητα, τώρα είναι που πρέπει να μείνουμε ενωμένοι!!! Ο σύλλογος μας έχει καταφέρει τόσα, γιατί παρόλλες τις διαφορές μας χαράσσει κοινή γραμμή. Απαράδεκτο ένας από εμάς να κάνει τέτοια κίνηση! Απαράδεκτο επίσης για την εφημερίδα να γράφει ένα τέτοιο συμβάν αν είναι ψέμα.
    Καλή χρονιά σε όλους και υπομονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. - παίδια χαλαρώστε, αυτό το περιστατικό μας δείχνει καθαρά οτι στο εσωτερικό μας έχουμε κ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ χεχε
    - πόσο ειναι ο μισθός των αμισθοί?????????
    - δεν ξέρω πάντως αν είναι παραπάνω απο 800 θα το ξανασκεφτώ
    - δηλαδή λές να μπούμε σε σειρά εξω απ'το γραφείο του ΓΓ και ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΜΟΙΣΘΟΙ χαχαχαχα (τι ειναι αυτα ρεεεεε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορώ ποιοι είναι αυτοί οι εργαζόμενοι - συνάδελφοι που περιγράφουν αυτό το περιστατικό!
    Δεν γνωρίζουν ότι η Πολιτική Ηγεσία έχει απαντήσει σε σχετικό ερώτημα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ ότι θα παραταθεί ή απόσπασή μας στη ΓΓΑ το 2010 και κανένας διαχωρισμός εργαζομένων δεν υπάρχει?
    Τι σκοπούς θέλουν να εξυπηρετήσουν?
    Ειλικρινά λυπάμαι.....διότι όλοι οι εργαζόμενοι συμβασιούχοι ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ στη ΓΓΑ γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα το άμεσο μέλλον τους και το τι μέλλει γενέσθαι, για να μην αναφερθώ ότι αντίστοιχα η συντριπτική πλειοψηφία των μονίμων και αορίστου χρόνου στη ΓΓΑ έχουν λάβει γνώση και φυσικά με ουσιαστικό ενδιαφερον προκειμένου να μην βρεθούν στο δρόμο οι συμβασιούχοι συνάδελφοι τους !
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ....ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. Ο κυρ-Δημοσιογράφος να βελτιώσει τη σύνταξη του κειμένου του, ώστε να είναι πιο κατανοητό αυτό που συνέβη (αν συνέβη) διότι :
    α. Αν ο υποτιθέμενος συνάδελφος είναι κομματικά προσκείμενος και παρά την απόλυσή του επιθυμεί να εργαστεί αμισθί τότε είναι βλαξ !
    β. Αν δεν είναι κομματικά προσκείμενος και παρά την απόλυσή του επιθυμεί τον "εθελοντισμό", τότε είναι δυο φορές βλαξ !

    2. Επειδή οι εργαζόμενοι δεν είναι βλάκες, αλλά προϊόντα χρόνιας δικομματικής στυγνής κοροϊδίας, καλό είναι ή να επιβεβαιώνονται τα ρεπορτάζ ή να γράφονται με τρόπο που να μη προσβάλλονται και οι άλλοι...(βεβαίως δεν ήταν μάλλον αυτή η πρόθεση του κυρ-Δημοσιογράφου).

    3. Ο.Κ. καλός και άγιος, επιμελής και εργατικός ο καινούριος Γενικός, αλλά μην ξεκιναμε με αλληλούϊα...

    4. Όποιος βρεί ποιος είμαι (γιατί ακόμα δεν έμαθα πως βαζουμε τα ονόματά μας) κερδίζει ...ένα laptop !

    5. Χάσατε ! Δεν είμαι ο Αντρέας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή